Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny hjemmeside

Vi er rigtig glade for nu at kunne offentliggøre vores nye website. Som det fremgår tilbyder vi en lang række spændende kurser, som vi håber I vil gøre brug af. Der er også mulighed for individuelle forløb, hvis det er det man har lyst til.

Vi er kommet ind i forårsmånederne og det nyder vi her på Egemosegård. Lærken er kommet og hestene nyder at solen varmer ind i mellem. Vi har haft travlt med at færdiggøre dette website, men vi har også gennemført demo‘er blandt andet for Center for Ledelses forskellige netværk. Ligesom vi løbende har individuelle coachingforløb.

Vi er blevet tilknyttet en masterprojekt fra RUC, hvor to studerende har valgt at skrive om vores arbejde i forbindelse med deres masterafhandling i Professionel kommunikation. I den forbindelse gennemførte vi teamtræning for et team fra Nets Danmark i sidste uge. Analyse af denne træningsdag vil udgøre den praktiske del af deres afhandling. Vi glæder os til at se deres resultater.

Vibeke