Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvad er ledelse med heste

Heste er flokdyr og har en meget udviklet evne til at læse deres omgivelser og har behov for at vide, hvem der leder på et hvilket som helst givent tidspunkt. Derfor giver hesten os mennesker en unik mulighed for at træne vores lederskab og troværdighed. Hesten giver os direkte feedback på, hvor gode vi er til at tage aktiv styring. Ikke kun i vores privatliv, men også i forhold til vores egen flok, gruppe eller team.

Heste lyver ikke. De giver en direkte tilbagemelding på menneskets handlinger og intentioner uden at være fordømmende. Optræder vi autentisk – er der sammenhæng mellem det vi siger og det, vi gør?

Hesten hjælper også den enkelte til at få kontakt til sine værdier. Når du ved, hvad der betyder noget for dig, er det meget nemmere at finde frem til, hvad der motivere dig.

Heste kommunikerer via deres kropssprog og opfanger de energimæssige ændringer, der er i deres omgivelser. Kropssproget udgør 90 % af menneskets kommunikation. Det talte ord vægtes kun med 10 %. Hestene er ligeglade med vores ord, men reagerer fra sekund til sekund på vores kropssprog og vores udstråling. På den måde kan de synliggøre omverdenens ubevidste reaktion, som vi ofte ikke får kendskab til. Det gør hestene til en værdifuld partner i en udviklingsproces.