Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

ISAR Nyt

Fra Isar vil vi gerne ønske alle en glædelig jul og sige tak for samarbejdet i 2012. Vi har haft et godt og spændende efterår med gode arrangementer for virksomheder og en uddannelsesinstitution i løbet af efteråret med fokus på både det personlige lederskab og teamsamarbejdet.

Foråret bød på forskellige demo arrangementer for flere ledernetværk og ledere i forskellige virksomheder. Vi har fået rigtig god feed-back og positive tilbagemeldinger, der alle bliver inddraget i arbejdet.

Vi ser derfor frem til 2013 og til at udvide samarbejdet med alle. Dette julenyhedsbrev er Isars første og vi forventer at udsende tre-fire gange om året med nyheder fra vore arbejde og indsatsområder.

Vi ser frem til nye kurser og samarbejder i 2013.

Det personlige lederskab

Netop som følge af den feed-back har Isar valgt at have et skærpet fokus på kurser om Det Personlige Lederskab. Arbejdet med hestene er særlig godt til at få fokus på egen styrker/svagheder og hvordan jeg som leder arbejder bedst. Det personlige lederskab handler i høj grad om, den indvirkning jeg har på mine medarbejdere, på de øvrige leder kolleger og lige så vigtigt på min egen chef.

Isar tilbyder individuelle lederforløb, hvor du kan fordybe dig i de udfordringer, du står med.

Præsentation af Isar i ord og billeder

Når man har prøvet at arbejde og samarbejde med hestene ved Isar er det tydeligt, hvad hestene kan gøre i udviklingen af teams og den enkelte leder eller medarbejder.

For at tydeliggøre det i ord og billeder har vi udarbejdet en kort film, der viser, hvordan vi arbejder med hestene og hvad der sker, når man afholder en kursus dag ved Isar.
Vis den gerne til nysgerrige, der gerne vil vide mere. Se filmen ved at klikke på billedet i højre side af hjemmesiden.

Ledelse med heste i Brasilien

Isar tilbyder fra 2013 skræddersyede lederudviklingskurser i Brasilien. I efteråret 2012 var Isar på studietur til en farm i Brasilien, hvor vi under særdeles gode forhold kan tilbyde kursusophold.

Isar vil stå for planlægningen og undervisningen på turen. Der vil både være mulighed for at lederudvikling med heste, egen kursus tid og afslapning i fantastiske rammer.
Turen og indholdet kan tilpasses efter virksomhedens præcise behov og ønsker.